torsdag 21. februar 2008

Gratulasjonskort til Bente Frøland som vant helgas store konkurranse på Arctic scrapbooking:
LOST i kort!
Gratulerer så mye, Bente!! :o)


mandag 11. februar 2008

Love story..& gjestedesigner Bente,

Love story serien til Making Memoies er kjempesøt! Den består av mange flotte ark, og her har Bente Frøland laget en flott Layout av sin datter Martine! Toppers Bente :o)


fredag 8. februar 2008

Personlige gaver :o)

Hvorfor ikke personliggjøre gavene? Til de som har alt, er jo kaffe og te noe som pleier å falle i smak. Lag egne "navn" til kaffen eller teen, eller pynt og skriv med stempel eller quickutz hva posen inneholder. Morsomt med både blank pose, og grå-pose :-)
En ide til morsdagen? Eller som en venninne-gave el. Koselig å gi, koselig å få :D
Du finner det under "kaffe, te & søtt" i nettbutikken :o)
Her har jeg dratt opp småtaggene :o)
på toppen av posen er det åpent, og der kan man stikke et kort som man skriver tekst på!!

Mer mamma-kort :o)

Nok et mamma-posekort! Denne gangen er ikke gråposen brettet, men pyntet i sin originale fasong :o) Der bretten for bunnen er, har jeg laget en liten "lomme" hvor jeg har putet små tags som kan trekkes opp! Har brukt stempel fra wipper snapper, og grungeboard swirl og den ovale "pynten", ellers er det mamma-papirene fra Papirdesign! Kjempefine til morsdagskort!!!!

mandag 4. februar 2008

Litt konfirmasjon innimellom også :o)

Får av og til spørsmål om konfirmasjons-kort. Hvilke motiver passer?? Ikke så enkelt å svare på. Kort til jenter er kanskje litt enklere å finne motiv til?? Selv synes jeg de jente-stemplene som Penny Black kom med i fjor, passer ganske godt. Der var både pyntete og tøffe jenter, og selv synes jeg dette stemplet som jeg har brukt her er fint. Mønsterarket som er brukt her er fra Papirdesign, norskprodusert og gode greier! Det finnes også i blått! Skal komme med et eksempel på gutte-kort også!