lørdag 29. mars 2008

Long time no see,




Så er påske, og snart vinterferien over for ungene her nord, og kanskje jeg klarer å få litt mer aktivitet her inne også?? Jeg fikk inn litt varer fra USA onsdag før påske, og det var noe jeg har hatt lyst å prøve lenge, men ikke fått tak i før nå :o) Nemlig bladgull. Over her ligger bilder av noen av pakkene. Snart kommer et eksempel på hva det kan brukes til her :o)

søndag 16. mars 2008

Inspirasjon..

Disse kortene er ment å vise en del av det som følger med i settene,
og gi litt inspirasjon på veien :o)















lørdag 15. mars 2008

Ved kjøp av en av månedspakkene, vil du også få rabatter på forbruksvarer som kniver til skjærebrett, stempelputer osv.. Følg med..

fredag 14. mars 2008

Introduserer PB-klubben :-)

Her er denne månedens stempel:












Fra og med midten av mars, og hver måned fremover, vil jeg presentere et lite utvalg Penny Black-stempel til rabatterte priser sammen med utvalgte papirer i størrelse 6"x 6" & matchende pynt. Introduksjonsprisen er 149.- inkludert porto, og sendes ut straks bestillingen er registrert! Settene vil bli presentert her på bloggen med en rekke demo-kort! Lageret er begrenset, så her gjelder "først til mølla"!

mandag 10. mars 2008

Torsdag presenterer vi et nytt spennende Tilbud her.. som du IKKE vil gå glipp av :o)
Følg med!!

torsdag 6. mars 2008

Se de flotte kortene som Bente Frøland har laget av klistermerkene fra Penny Black!!
Toppers Bente :o)






To nye ark med Penny Black klistermerker har også kommet. Disse er virkelig knall-søte, og snart skal Bente vise hva hun har laget av noen av disse merkene :o)

Endelig er de vårlige Penny Black stemplene her, og jeg starter med å vise to av stemplene. Først "Tulip jungle" pusekatten med tulipanene, og det andre har jeg brukt i bakgrunnen. Det heter "allure", og disse passer så fint sammen synes jeg :o) Det er kjekt å kunne lage sine egne bakgrunnspapirer, når man ikke finner ferdiglagede i den fargen man ønsker :)