torsdag 29. januar 2009

Kort med "Dyrene i skogen",

Ikke det beste lyset da jeg tok bilde av disse kortene :( Men, du får et visst inntrykk, ikke sant? Jeg falt pladask for disse arkene, og det kjekke er jo at de kan brukes til både gutt og jente.
Guttekort:
Her har jeg fargelagt Pip med blått( distress; broken china), matten bak ham (i turkis) er baksiden av dyre-arket på dette kortet. Pynten nede i høyre side, er stor bradramme med brun/gullfarget perle..synes litt dårlig her..


Jentekort:
Her er Pip fargelagt med rød/distress fired brick..samme farge bare veldig uttynnet der det er rosa :) Har stemplet navn og alder på silkebåndet..det ble ganske bra..ser ut som det har trukket ut i båndet på bildet her, men originalen ser ikke sånn ut..pussig.
På dette kortet ser du faktisk litt av glansen i arkene, der blitzen har truffet :)

tirsdag 27. januar 2009

Fun photo challenge,

Hege-Annie:http://hegeas.blogspot.com/ has challenged me with this "fun photo challenge", and this is the 6.th picture that I found in my 6.th folder :-)
The picture is from last summer, and it is of my daughter Ida Celine, who had just turned 5 years, and got her first two-wheel PINK bike. ( You can't actually see the bike in this picture, but she is on it, and it is in a series of many pictures of her and the bike)
She didn't need training wheels, because she had thaught herself how to ride it in kindergarden, and was very proud of that..(and it was a very proud mother who had watched her in kinderg, running down a small hill, like a 100 times to get the balance right :D That's the spirit Ida; Love you!!)
Here are the rules for this challenge:
*Open the folder "my pictures".
*In the 6th folder, take the 6th picture and post it on your blog.
*Write something about the picture.
*Challenge 6 new people to join this challenge.
*Put a link in their blog to let them know they are challenged.
I challenge:

Nyyydelig kort fra Desiree,

Er det ikke flott?? Arkene er fra Kaisercraft, baby-bildet fra Heartwarming cuts..så søte, ikke sant? Hjertet er stanset ut i den blå glitterkartongen som du finner i nettbutikken!! Bånd og alt det andre likeså! Tusen Takk Desiree!! Dette var virkelig flott!!
Blått og brunt er en nydelig farge-kombinasjon!!

Klistermerke fra Melissa Frances's baby merker.

For mere flott laget av Desiree; titt i bloggen hennes!! Link i margen til høyre!!

søndag 25. januar 2009

Kjempesøtt kort,

og BiA-bok fra Bente :o) Her har hun brukt av de nye arkene til MM, og så er jo disse bling-swirlene i skuddet for tiden da.. Jeg har også falt for dem :D
Stemplene er fra Stempelgledes kolleksjon, og de søte bildene er fra "heartwarming vintage cuts", et tykt ark med 16 bilder i kategorien "friendship & flowers". Så kjekt å bruke når du ikke har tid å fargelegge stempeltrykk..og så er de jo kjempesøte også, synes jeg :o)
Du finner alt i nettbutikken min: http://www.forsbakkstingogtang.no



Tusen takk Bente!! Nydelig!! *klem* :-)

søndag 18. januar 2009

NYHETER:

De nye arkene fra Imaginisce, Twitterpated. Er de ikke søte? De har mange glossy effekter som dessverre ikke vises på nettet. Men, jeg lover; de er kjempefine!! Jeg falt pladask, og jeg måtte lage en liten LO (8 x 8") av datteren min med to av disse arkene. De er også flotte å bruke til begge kjønn, både mht fargene og motivene! - jeg ser mange muligheter til kortlagere med disse arkene også!!
( Du finner de i nettbutikken under "Nyheter") :-)
Kommer nok snart tilbake med noe i kortsjangeren med disse arkene, ja! ;)


De brune Blingswirlene fra Prima passet godt her, syntes jeg da :D


Sjekk de nye kortene..

fra Bente!! Er de ikke flotte? Tusen takk for lånet Bente!! <3
:o)

Blomstene er fra den nye serien til MM, det halvformede sirkel-arket er fra MM's spial journaling book :o)

De brune blingswirlene gjør seg godt både på kort og lo'er!

søndag 11. januar 2009

Pyntet boks fra Bente,

med bling og småblomster. Kjempesøt Bente!!
Takk skal du ha!! <3
Heldige de som får disse boksene, ikke sant??


fredag 9. januar 2009

Vindusboks,

pyntet av Hege Annie :o) Ble den ikke kjempesøt?? Tuusen Takk :o)
Hege sier at boksen passer perfekt til Ferrero Rocher konfekt! -Så hvis ikke dette er gaven til de som har alt, så vet ikke jeg :)
Boksen finner du under Nyheter i nettbutikken min :o)
*
My designer Hege-Annie has decorated a window-box, isn't it cute?? It fits perfectly to add a box of candy..and many other things too.. and then you have both wrapping and a card in one! Couldn't get much better, right? :o) Thanks a lot Hege!! You'll find the box in my web-shop under "News" or Nyheter as we say in Norway :o)

Hege har brukt motiv-stempel fra Whiff of joy og tekststempel fra Stempelglede's gratulasjons-plate(som jeg er så glad i, hi) og blomstene er stemplet med "grunge flowers" disse også fra Stempelglede.
Papiret er "fabric brocade"fra MM's nye kolleksjon Rouge paperie.


Se de søte blomstene! Kjempefint med den ribbon-rosen i midten!

Baksiden av boksen -også kjempefin!! Tekststempel fra Stempelglede, dette fra vennskaps-plata.




tirsdag 6. januar 2009

Whiff of joy,

er motiv-stemplet, og også tekst-stemplet "from the heart". Det nederste tekst-stemplet er som på det forrige kortet fra Stempelglede. Jeg elsker "gratulerer" plata derfra :-) Ellers har jeg også her brukt et og samme ark til både kort og panel. Disse arkene er så tykke at de godt kan brukes som selve kortet, da kan du legge mønsterdelen ut, og den ensfargede inni, hvor man jo skal skrive. Når man i tillegg bruker flere panel, blir fronten ganske tykk og stødig. Har punchet ut blomstene med retro-flower, og så pusset alle sidene på arkene og blomstene for å få fram den hvite kjernen i papiret..og en litt slitt "look" :o)


Herrekort,

Et enkelt herre-kort til en 70. åring :o) Arket her er fra Crate paper, og begge sidene av arket er brukt. Kjekt med dobbelsidige tykke ark, for da har man alltid panel som matcher pyntearket. Har også pusset med pussekloss, slik at den hvite kjernen av arket kommer fram. Jeg liker den litt røffe stilen, og etter en lang periode med svamping av alle kanter, bruker jeg nå klossen hyppig også :o) Tekst-stemplet er fra Stempelgledes "gratulerer" sett, og de to herrene er fra Kort&Godt's umonterte stempelkolleksjon. Blomstene selges i buketter, og du finner alt i nettbutikken min :-)
*
I just love the thick paper from Crate-paper :) You can use both sides, and it matches perfectly.
I also like to sand all the sides, and get out the white core of the paper. Everything used can be found in my little web-shop :o)