tirsdag 30. juni 2009

Brettekort,

Jeg har brettet forsiden av et 6x6 kort i 2, og knytt sammen kortet, helt enkelt. Da blir det god plass å skrive på baksiden av det som stikker utfor den brettede kanten ;)

Ble inspirert av mønsterarket fra K&Company når det gjelder fargene i kortet. De rosa blingene er fra Basic Grey, og sommerfuglen er chip-pynt fra samme produsent som arket.

Så søt Whiff of Joy jente :) Du finner den og alt det andre i nettbutikken ;)


Flotte blomster fra Prima som jeg synes matchet papiret så fint.


En "beltespenne" hvor båndet er knytt sammen.

*And here we go again, I keep forgetting to write in english.. I'm so sorry..I'm reminded about it when I visit blogs, and all I see are for instance russian, or another language I don't understand! he, he..Don't hesitate to write me an e-mail, if there is anything you wonder about :D*
Have a nice week!!
Ha en flott uke :)

-Cesilie-

søndag 28. juni 2009

Bursdagskort til min kjære mor :)


Med papir, pynt og stempel som du finner i butikken til Cesilie :)
*Bente*

fredag 26. juni 2009

Tid for bryllup,

En kollega giftet seg i Mai, og jeg lagde et enkelt kort med bilde av brudeparet som hovedpynt.

"Det enkle er ofte det beste" som de sier ;-) Og så tror jeg jo at dette er et kort som brudeparet synes er morsomt å få. Jeg fikk tatt et flott bilde i kirken (ser veldig mørkt ut her), og syntes ikke jeg kunne ha masse pynt som tok fokuset bort fra det flotte paret. Men, det måtte jo ha bryllups-"feeling" da, så jeg har brukt det flotte bryllupsarket/kartongen fra Bazzill med glinsende overflate og sommerfugl-trykk. Har også brukt scallop-rammen fra Spellbinders, som jeg festet bildet bak, og opphøyde med 3d-puter. Noen enkle blomster med litt glitterlim, og en bling i hvert hjørne er ellers den pynten som er.
*
Dette er jo en greit ting å lage hvis man har tid da..men er man med på hele festen, så rekker man jo ikke alltid å dra hjem og printe bilder og greier, hi..
Søsteren min gifter seg til høsten, og det spørs om jeg får tid å lage sånt kort da..
:o)


Innsiden er også enkelt pyntet med CloseUp bilde av brudebuketten, og hilsninger fra oss i barnehagen :O)

*
I made a card for the wedding of a co-worker in my kindergarden, and I desided to have their photo taken during the ceremony, and then make it as main decoration on the card, and also inside the card ;) I used the Spellbinder scallop frame on top of the picture, and also 3d glue under it. Then I put some flowers on, but "clean and simple" made the picture stand out the best, I think :)
*
Riktig God Helg,

Klem,

-Cesilie-

onsdag 24. juni 2009

Hjørnepunch,

Ja, da var jeg tilbake med det jeg lovte i går :) På dette kortet har jeg som sagt brukt punchen rett på pyntearket, og den delen som er brukt på kortet i går, er borte på dette. Begge deler like fint, synes jeg ;)
(punchen har en tredje funksjon også, hi..man kan ta den ut av "stativet" den står i, og da får du en kjempefin pynt til ;)

Nærbilde av den punchede delen..som dere ser har jeg brukt den i alle hjørnene :)
Flere nærbilder :)


Jeg likte denne diesen fra Spellbinders..

Detalj..en flott metallpynt fra K&G og blomst fra Prima :)
Kortet har jeg laget til min yngste datter som fyller 6. år i morgen :)
*
I made this card for my daughters 6.th birthday, and I also wanted to show of the corner-punch, that you can use in several ways, both on this card and the one underneath here.
Isn't it neat?
*
Klem,
-Cesilie-

tirsdag 23. juni 2009

Et enkelt kort,

Jeg måtte ha et kort i full fart, så da måtte det bli i all enkelhet. Men de nye Whiff-stemplene gjør mye av seg i all sin søthet :O) Synes også hjørne-punchen gjør mye av seg..den er også kjekk siden den har flere funksjoner. Jeg skal vise et kort i morgen hvor denne punchen er brukt på en annen måte ;)

Vakkert nytt ark fra K&Company:)
Helt enkelt fargelagt, men med farger som matcher papiret.

Her ser dere den biten som punchen "spytter ut" etter å ha punchet et hjørne. I morgen skal jeg vise et kort hvor det synes hvordan selve arket ser ut når denne delen er borte :O)
-Cesilie-

mandag 22. juni 2009

Vinneren av min Blogg Candy,

Ja, hvem er det? he, he..
Jeg må først beklage at jeg ikke har rukket å gå innom alle bloggene deres, men jeg jobber med saken, og koser meg.. man må jo ha litt tid til å titte, og legge igjen kommentarer, ikke sant?
*
Tusen takk til alle som har vært innom, både de som legger et spor, og de som ikke gjør det ;) Jeg begynte å telle "hits" 30. Mai i år, og jeg blir stadig gledelig overrasket over hvor mange som har vært innom!!
*
*
*
*
*
*
*
Altså, vinneren er:
*
*
*
*
*
*
*
begynner på G..
*
*
*
*
*
*
Gratulerer så mye! Håper du sender meg adressen din!!
Min epostadresse finner du til høyre i margen :O)
*
*
Thank you so much everyone who's been bye, I'm working my way through your blogs, enjoying myself! :)
*
Ha en flott sommer ALLE SAMMEN!
*
Jeg er tilbake i morgen med ny (forhåpentligvis)inspirasjon ;)
Klem, Cesilie

torsdag 18. juni 2009

BLOGG CANDY,

Ja, her er min Sommer-Candy! Håper du vil være med!!
*
This is my summer-blog-candy, hope you will join.
*
Alt du trenger å gjøre er å legge en kommentar under dette innlegget som vil være åpen til mandag 22.Juni, kl 22, og legge en link til meg i din bloggliste, så skal jeg legge en link til deg i min ;-)

Denne sommerlige pakken kan bli din!

*

Pakken inneholder; 6 forskjellige rykende ferske mønsterark i 6x6, et Whiff of Joy stempel, blomster, bånd og jordbærbrads.

*

Jeg har laget et eksempel under her med samme ark, stempel og pynt som i Candy'en, håper du lar deg friste og inspirere :D
*
This is my summer-inspirational card ;) I've used the same papers and Whiff of Joy stamp as in the blog candy.


Du finner stemplene og ark/pynt i nettbutikken hvis du ønsker å kjøpe :)

Skikkelig sommerfølelse, ikke sant??

Jordbær er sommer for meg i alle fall ;)

..og jeg falt pladask for denne søte WoJ-jenta!!
*
Isn't the girl cute? Strawberrys are summer to me, and the new Whiff of joy stamps are filled with summer inspiration. I have them all in my web-shop!
*
Søt brad-jordbær :)

*

Ja, nå starter ferie for skole-elevene, og jeg håper på deilige sommer-uker med jordbær og fløte, drysset med masse solskinn :o) Hvorfor ikke lage kort til dine nære og kjære med et skikkelig sommer-kort? Jeg tenker prøve meg på det, resultatet legger jeg ut her etter hvert :)

Klem, Cesilie :D

...og mens vi vente på candy.......her er 2 kort jeg har laget etter å ha vært hos Cesilie å shoppet :) Takk for en hyggelig ettermiddag*klem* Jeg er kjempedårlig å huske produsenter på papir, pynt og bokstaver*Cesilie: hjelp!!!* Men stemplene er WOJ ;)
*Bente*

Nå kommer den straks ;-)

Ble litt forheftet i kveld, men nå skal jeg bare ta bilde, så er jeg tilbake til kl 23, sikkert :O)
-Cesilie-

onsdag 17. juni 2009

2 enkle kort,

Jeg har blitt så glad i turkis, og synes det er så søtt sammen med rosa ;) På disse to kortene har jeg brukt Bling-kartong, og matchende blomst fra Bazzill. Fargen heter Glitz.
Tok dessverre bilde av dette kortet før det var ferdig, eller egentlig var jeg ikke sikker på hva det skulle brukes til, men nå står d 40 år øverst til høyre ;) På kortet under her har jeg crushed velvet flock i swirlene. .liker den effekten.. :)
Romantisk, jeg??? Neeeei..? he, he..
Følg med i morgen kveld, da legger jeg ut en søt BLOGG CANDY :O)
*
I just looove the pink and turqoise blend! These cards are very easy to make, but sometimes you need a card in a hurry ;)
*
-Cesilie-


mandag 15. juni 2009

Scrapping 8x8,

Jada, Stempelguri scrapper også, hi. Dessverre ikke så ofte, for jeg bruker fryktelig lang tid på å bestemme meg for design ol, så derfor starter jeg ofte på en side, men kan bruke laaang tid før jeg vet hvordan den skal bli til slutt ;)
Her har jeg brukt av de flotte 17.Mai arkene fra Papirdesign..både det røde og det hvite! Bildet er fra 2002, og viser min eldste datter og min mamma :O)
Perleswirler fra Prima er en av mine favoritter :) Hjertepin'en er fra "I Do"-serien til MM. Arkene er fra en annen av mine favoritt-produsenter; Papirdesign i Bodø :O) Blomsten er Mulberry :) Du finner det meste i nettbutikken :)
-Cesilie-

onsdag 10. juni 2009

Bok til Silje :)


Storjenta mi ble nettopp 9 år, og hun har ønsket seg en Bind-it-All bok, for å ha post-it blokker i.

..så da måtte jo mamma lage en da ;o)

Har brukt Thickers..elsker dem..mønsterark fra Melissa Frances, Caboodles-blomster fra Prima og et av de søte stemplene fra Whiff of Joy..og diverse bånd og blonder knytt oppe i o-ringene.

-ikke så masse pynt på, regner med denne får følge med i sekken og rundt om kring, så da er det best å holde den litt "clean & simpel"så vi slipper å plukke pynt over alt, he, he.

-Cesilie-

mandag 8. juni 2009

Endelig; de flotte Whiff-stemplene..

..med herlige sommermotiv :O)

Jeg er "solgt", men så er jeg jo fryktelig glad i stempel da, hi ;)

-Masse flotte motiv, og liker du fargelegging, Ja da er dette noe for deg!

Jeg bruker mye LePlume aquarell-tusjer for fargelegging, og du finner mange av fargene under "fargelegging" i nettbutikken :)

Jeg har også fått påfyll av noen utsolgte motiv fra forrige gang, så ta en titt i nettbutikken:

http://www.forsbakkstingogtang.no/, så kanskje du finner en favoritt du også!

Jeg måtte bare lage et kort med en gang jeg fikk dem, og her ser dere resultatet. Jeg har brukt

"Willow with large hat", og mønsterarkene og klistermerkene er fra "doodlebug design", og jeg skal legge dem ut i nettbutikken så snart jeg kan!
Stemplene (både nye og gamle) ligger nederst i produktlisten under "Whiff of Joy" i nettbutikken, og jeg jobber med å legge ut prisene også ;) Fikk det så travelt at jeg la dem ut før jeg hadde fått prisene, he, he.Her kommer flere kort med disse flotte stemplene framover..og en bloggcandy er også på vei ;)

-Cesilie-

lørdag 6. juni 2009

Bestillingskort,

og det skulle være romantisk, så da var det fram med de gamle utklippsbilder igjen da ;)
Stempelet er fra Stempelglede, pynteark fra Melissa Frances (hun har de lekreste romantiske ark..ligger under MønsterArk i nettbutikken ;) Mulberryblomster og bling fra Prima.

Ha en flott lørdagskveld :O)
-Cesilie-

torsdag 4. juni 2009

Bursdagskort...
...med den søte musa fra Whiff of joy! Må jo passe bra på et bursdagskort til faren min på 81?? Har brukt papiret fra MM, Spellbinderdies, roser, bling fra butikken:) I tillegg stempler fra "gratulererplata" til Stempelglede.
-Bente-

Tingelingkort


Her har jeg lånt Tingelingstemplene til jenta mi :) Syns de er sååå søte! Har laga konvoluttkort, altså pynta en vanlig konvolutt, brukt papir fra Papirdesign, oval Scallop fra Spellbinder, roser og pynt som jeg har kjøpt i butikken til Cesilie :)
*Bente*

onsdag 3. juni 2009

Fyrstikkeske..

..til konfirmanten :) En enklere variant, hvis man ikke har tid til å lage gave-esker fra grunnen av. Pengene har jeg rullet sammen, og knytt en sløyfe rundt :O)

-Cesilie-

tirsdag 2. juni 2009

Baby-jente,

..super-enkelt kort :)
Måtte ha et sånn aller snarest, så da blir det ikke mer avansert enn dette ;)

-Cesilie-