onsdag 28. april 2010

Vintage konfirmant,Her kommer et nytt kort fra Barbro :) Hun har laget et konfirmantkort med et bilde fra
 Herre-arkene i vintage-stil. Stempelet på utsiden er fra K&G, du finner det her.
Ellers har hun brukt "baksiden" av arket "Garage Band" fra Imaginice, du finner d her.
På innsiden har hun pyntet med samme mønsterarket, og laget pengekonvolutt med stempel fra KH. Kjempefin inspirasjon til de litt vanskelige (?) guttekortene :)
Takk for flott inspirasjonskort Barbro!! 
-Cesilie-

søndag 25. april 2010

Et enkelt kort til,

Nok et enkelt kort i størrelsen som jeg har litt dilla på for tiden ;) Mønsterarket er fra Prima, jeg synes fargene machet så fint det flotte motivet :)

Nydelig motiv, ikke sant? Du finner det på et mønsterark som heter "sweetheart of mine", som også har mange andre flotte motiv!!


Heklerose -har dessverre ikke laget den selv, men synes den passet her.. med en aprikos halvperle i midten, og litt glitterlim ;)
Ha en fin søndag!!
-Cesilie-

onsdag 21. april 2010

BloggCandy :)Ja, da har vi passert 10.000 treff her på bloggen, sååå morsomt!! Tusen Takk til alle dere som er innom her!! Jeg lovte en BloggCandy, og her er den; stempel fra Whiff of Joy (tenker d passer med litt sommerlige motiv nå snart ;), og litt annet godis som kan matche :)

Takk til mine 3 flotte damer som lager så masse fin som de legger ut her, må nok gi dem æren for så mange treff!! :)

Selv jobber jeg med ny Nettbutikk..det tar masssse tid..sukk.. Men det blir så bra når den er ferdig..vi skal prøve å legge ut første utgave i kveld!! Mangler ennå mange varer, men jobber konstant med den, så det blir oppdatert flere ganger daglig!!

Nok om det, reglere for Candyen er som følger:
Skriv en kommentar i dette innlegget om at du vil være med, og link til oss på din blogg, og legger du link hit i blogglista di, så skal jeg legge deg til her inne :)
*
Candyen går tom 5/5, 2010, og vinneren blir trukket torsdag 6. mai.
Lykke til!! Og velkommen tilbake :)
-Cesilie-


Mer konfirmasjon - to konvoluttkort, til jentekonfirmant + tutorial


Her er to stykk konvoluttkort laget av ett og samme mønsterark. Tutorial kommer lenger ned i innlegget!

Mønsterarket kortene er laget av, er "Blooming Love" (Tropics) fra Prima. 
På baksidene har jeg også brukt litt av et mønsterark fra Papirdesign; "Konfirmant".
(Og ett av mine personlige stempler).
Det første kortet har på fronten stempelmotiv fra Whiff of Joy og tekststempel og hjørnestempel fra Stempelglede. Jeg har fargelagt motivet med Pro Markers. Dere kjenner kanskje igjen Martha Stewart punchene jeg har brukt - til borden med hjerter og til sommerfuglene. Båndet er fra Kort og Godt.

På dette første kortet har jeg sydd en søm med symaskinen nederst og på de to skrå sidene av åpningen av "konvolutten".Slik ser kortet ut når man åpner det. Jeg har laget en pengelomme i form av en liten konvolutt, på innerkortet.
Det lille, hvite hjertet er laget med nok en MS punch.
Innerkortet har også tekststempel fra Kort og Godt - og mønsterarket "Konfirmasjon, rosa" fra Papirdesign.
På andre siden av innerkortet er det et enkelt skrivefelt.Kort nummer to, er enklere dekorert foran. Tekststempel fra Kort og Godt, blomster fra Storyteller og Kort og Godt. Jeg har brukt kantpunchen fra Martha Stewart også her. Liker denne punchen så godt fordi jeg synes den er så anvendelig!
Slik ser dette kortet ut, når man åpner det. Mange likheter mellom de to kortene, ikke bare mtp at de er laget av samme mønsterark.
På innerkortet her, har jeg brukt mønsterarket " "Pink Passion Flourish", fra TPC Studio.
Synes det arket er nydelig!.. Tekststempel fra Stempelglede.
Den andre siden av innerkortet her har fått pengelomme, i tillegg til skrivefeltet.
Pengelommen/den lille konvolutten, er laget ved at jeg har brukt en annen konvolutt som mal!

Håper dere kan like noe av dette!.... :)

***

Så følger det her en tutorial på hvordan du kan lage TO konvoluttkort, slik jeg har gjort på mine to kort ovenfor, av bare ETT mønsterark! :)


Tutorial - 2 konvoluttkort av 1 mønsterark:Start med å dele mønsterarket du har valgt, slik du ser på bildet.
Finn ut hvilke sider av arket du vil bruke slik at det blir utsiden av konvoluttkortet og legg denne med siden ned. Merk av midten på hver av de to delene. Her har jeg lagt spissen av blyanten der midten er på mine to ark, for å vise hva jeg mener.
Brett, slik du ser på bildet.
Her er begge delene ferdig brettet. Nå er det bare å lime igjen kanten nede, evt. sy en søm for å holde det sammen, og pynte/dekorere kortet slik du vil ha det! :)

Husk at bånd for å knytte igjen kortet må festes godt! Jeg pleier å variere med hva jeg bruker her -  stiftemaskin (bare på den øvre delen), dobbeltsidig teip og godt lim! Du kamuflerer på begge sider, på en eller annen måte, dersom du bruker stiftemaskin. jeg har her kamuflert med de store hjertene på innsiden og stempelmotiv/-tekst på utsiden.
Slik ble altså begge mine kort seende ut, til slutt.

Lykke til, om du finner denne trinn-for-trinn beskrivelsen nyttig!
Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger! :)

Ha en fin dag videre!

Mange klemmer, Hege :)

***

Pssssst! : (roper:) Ceeeeesiiiliieeeee! Det er blog candy-tiiiiid!!! Du har passert 10.000 besøk her inne!!!! Gratulerer så kjempemye!!! Moro!!!! :D


tirsdag 20. april 2010

2 nye konfirmantkort - 1 til gutt, 1 til jente


Her er to nye, forholdsvis enkle konfirmantkort. Jeg ville ikke "overlesse" med blomster, denne gangen. Det første kortet er til en guttekonfirmant. Stempelmotiv fra Whiff of Joy, blomst fra Storyteller, sommerfugler laget med en Martha Stewart punch, tekststempler fra Stempelglede og Ladybug and Friends.
Mønsterarket med tekst er fra Papirdesign, det andre er baksiden på arket "Live loud. Garage band.", fra Imaginisce. (Stjernene er laget ved hjelp av en shape template fra Fiskars).


Nærbilde av motivet, som er fargelagt med Pro Markers.Så, et konfirmantkort til jente. Også her er stempelmotivet fra Whiff of Joy. Disse stemplene er jo så skjønne! Tekststempel fra Stempelglede. Mønsterarket med tekst ("konfirmant") er fra Papirdesign, det andre vet jeg hverken navn el. produsentnavn på, dessverre! (Fant det ikke i nettbutikken akkurat nå..) Her er også brukt "blondeserviett", Spellbinders og en kantpunch fra Martha Stewart. Disse hjerte-papirblonde-serviettene er litt store og vil såvidt gå litt ut over kantene på et 15 x 15 cm kort. Men det går! :) Dette kortet måler 18 x 15 cm.Nærbilde av motivet.
Fargeleggingen har jeg gjort med Pro Markers, hvit penn og litt skimrende kritt.

Beklager det litt dårlige lyset da jeg tok bildene...!


Ha en fin dag!
-Hege-

mandag 19. april 2010

Enda et et konfirmasjonskort


Her har jeg også brukt stempel fra WOJ, fargelagt med distress, har testa den nye rosafargen, me like!

Mønsterark fra Melissa Frances, swirl fra Prima, roser fra Prima og Storyteller, "blondeserviett" , stempel fra Stempelglede. Bladene er laget med en punch fra EK .Alt fra butikken til Cesilie:)

fredag 16. april 2010

Herrekort,


Et enkelt kort, hvor jeg har brukt av de nyeste vintage-arkene med herremotiv. Mønsterarket er fra samme produsent. Blomstene heter Plumera, og den mørkeste er farget med glimmer-mist. Punchen er fra Martha Stewart, og stemplene fra Norsk Stempelblad. Jeg synes denne fasongen på kortene er så morsom å lage. Har du en favoritt-fasong på kortene du lager?

Du finner materialene i Nettbutikken :)

*

Nå er jammen telleren snart på 10 000 hits,

og det må jo feires med en liten blogg-candy..kommer tilbake til det når målet er nådd,
så følg med ;)

Riktig God Helg,
-Cesilie-

mandag 12. april 2010

Bursdagskort


Et bursdagskort med papirer fra Papidesign, ny type rose fra Mulberry, bling og roser fra Prima, ramme fra Spellbinder og stempel fra Norsk stempelblad. Bildet er av barnebarnet mitt Henning og "gammeltanta" hans, kortet er til henne. :)
*Bente*

lørdag 10. april 2010

Konfirmasjonskort til jente

Her kommer ett til konfirmasjonskort til jente. 
Flotte disse vintage bildene som finnes på klippeark designet av Gudrun Loennecken! Mønsterarket er også designet av henne. Jeg har brukt puncher fra Martha Stewart. Her er blomster fra Petaloo og fra Storyteller. Pyntebær og perlemorhjerter er fra Kort og Godt. Tekststempelet er fra Stempelgledes konfirmasjons- stempelkolleksjon.


Nærbilde av motiv. Blomstene har jeg tilført litt lysgul farge med skimmer - med skimrende tørrkritt - og rosa farge - med Cat's Eye fluid chalk.

Ha en fin lørdag! :)

-Hege-

fredag 9. april 2010

2 bursdagskort
Har laget 2 bursdagskort med de flotte Vintage klippearkene som Cesilie har i butikken:)


I tillegg har jeg brukt pyntearkene fra Gudrun Lonnecken, og ellers roser og pynt fra butikken. Stemplene er fra Stempelglede

torsdag 8. april 2010

Konfirmasjonskort til jente; Criss Cross kort med tutorial (veiledning).Vel overstått påske! 
Tida for konfirmasjoner nærmer seg mer og mer. 
Her kommer et konfirmasjonskort til jente, med et kjempeherlig Whiff of Joy motiv. 

Jeg har fargelagt Willow som danser, med mine Pro Markers tusjer. 
Jeg har brukt Spellbinders rundt motivet. Det flotte mønsterarket heter "Vintage" og er designet av Gudrun Loennecken for Minnehjørnet. Du finner det i nettbutikken sammen med det andre jeg har dekorert med: blomsterpynt, papirserviett og blonde. Tekststempel fra Ladybug and Friends.

***

Jeg har laget en liten tutorial (veiledning), på hvordan man lager Criss Cross kort. 

Denne veiledningen følger her:Del en Bazzill kartong i to, på midten. 
Brett de to delene hver for seg, på midten. 
Tegn opp diagonalen på den ene av firkantene, på hver del - slik du ser på bildet. Kutt bort de ytterste trekantene på hver del.
Dette er selve basen av kortet.
Kutt opp kartong i en annen farge enn selve kortbasen og mønsterark - som matcher slik DU vil ha det. 
Disse skal ligge innenfor hver av trekantene på selve basen. 
Jeg har svertet alle kantene, før jeg limer dette sammen - slik:
De to store firkantene på kortbasen limes sammen. Dette er ryggen på kortet. Lim deretter kartong i annen farge og mønsterark på de to trekantdelen på kortbasen, før du limer kortet sammen nederst - begge "flippene". Det er dette som gir kortet dets navn: Criss Cross. "Flippene" krysser hverandre. 

Så pynter du kortet slik du vil ha det og lager et innstikkskort for å skrive en personlig hilsen på.
Slik ble altså mitt konfirmasjonskort seende ut til slutt (bilde tatt med blitz her):Lykke til, om du evt. selv finner denne veiledningen nyttig! :)

-Hege-

mandag 5. april 2010

Snart over for denne gang,

Ja, da er påska 2010 straks over, og det er tilbake til striskjorta og havrelefsa, som vi sier ;)
Som vanlig har ferien gått så altfor fort, men nå er det jo ikke lenge til sommerferien....eller? :)
Vi har vært så heldige med været her jeg bor nå i påska..strålende sol nesten hver dag, så har ikke blitt så masse gjort på hobbyfronten, så legger ut dette som jeg laget til noen før påske. Bildet er et jeg fant på nettet, arket er Papirdesign, og blomstene fra Prima.
Nå er det ikke lenge til konfirmasjonene starter, så blir nok en del inspirasjon i den "leia" framover.
Ha en fortsatt flott uke :)

-Cesilie-

fredag 2. april 2010

Dekorert påskeegg i vintage stil og et påskekort
Jeg har dekorert et påskeegg i vintage stil, med flotte blonder, smalt organzabånd, en liten papirrose og perler.
Det søte vintagebildet har jeg funnet på nett, men du finner også slike nydelige i nettbutikken. :)


Papp-egget måler ca. 16 cm og er malt med to strøk hvit Gesso, før jeg hadde litt Cats Eye i tre ulike farger på: "Sky Gray", "Dune" og "Gold". Deretter limte jeg på bilde, blonder og pynt. Fjæren er dekor fra en av mine pynteputer. :)


Så, et påskekort. Jeg synes dette arket fra Papirdesign er så flott til påskekort! 


Baksiden med mitt personlige stempel. Jeg har brukt samme ark som på forsiden. Jeg brukte også litt av papirstrimmelen nederst på arket. Syntes det ble litt morsomt. :)

Ha en fortsatt GOD PÅSKE! :)

Klem, Hege