lørdag 29. mai 2010

VennskapskortBlå stjerneblomst og blå rufsegardenia med stor rose inni.
*
Stor blå gardenia.
*
Et blått vennskapskort fra meg i dag, med noen av de nye blomstene :)
Stempelet er fra Kh-design, arket fra Ladybug, rammen er fra Spellbinders,
og blomstene finner du her.
Ha en herlig lørdag!!
-Cesilie-


torsdag 27. mai 2010

Bursdagskort


Her har jeg brukt mønsterark "Nostalgi" designet av Gudrun Lonnecken, metallpynt fra Tim Holtz, bling fra Storyteller, stempel fra Stempelglede.Bildet er fra det flotte arket med badedraktdamer :) Pyntebær, blomster og blader ligger under Nyheter i butikken, masse herlige blomster!!
Klem fra Bente

tirsdag 25. mai 2010

Grattis Silje,

Min eldste datter blir 10. år i dag, og da måtte jo mamma lage lilla kort ;) Hun har vokst fra rosa, så lilla er en ny favoritt :) Jeg har selvfølgelig brukt av de nyeste blomstene.

Her er et lite nærbilde :) 

Nå skal jeg fikse kake og middag til hun kommer hjem fra skolen ;)

-Cesilie-

søndag 23. mai 2010

BlomsterGuri ;-)

Ja, lurer på om jeg må bytte navn snart ;) hihi.. Jeg bare elsker blomster..sliter skikkelig hvis jeg ikke kan pynte med blomster på kort og LO'er.. Og når det nå ser ut som den nye NETTBUTIKKEN er friskmeldt, så kan jeg endelig vise dere de NYE BLOMSTENE jeg har fått inn :) Jeg legger dem inn akkurat NÅ!! Det er så masse lekkert, i alle fall hvis du liker blomster! Her har jeg laget et kort til en god venninne, og jeg har brukt et gaaamelt mønsterark, men stempelet er nytt, fra Storyteller, og blomstene selger jeg løst, så de kan du titte på her.


Her ser dere hvordan man kan kombinere de forskjellige blomstene. Her har jeg brukt "bling" i midten, men du kan også bruke forskjellig metallpynt, perler eller småroser. Jeg kommer med masse forskjellige eksempler de neste dagene..altså mere blomster på Stempelguri, juhu :D
Håper dere har en fin søndag!!
-Cesilie-

PS; liker DU blomster?? ;)

fredag 21. mai 2010

PoseKort,

Baksiden først ;)

Her har jeg laget en av variantene av posekort. Der finnes mange typer, men denne varianten er kjekk når man skal ha en sjekk inni, og dermed trenger litt stor plass. På det nederste bildet ser dere den store tag'en som er dratt litt opp. Det er skriveplass på framsiden av tag'en, og penge/sjekk-plass på baksiden av den.

Jeg har brukt ark og tekst-stempelet på baksiden fra Papirdesign, og blomster fra K&G, det runde stempelet er fra Kh-design, glitterhjerte fra Melissa Frances. Du finner det i Nettbutikken.

Vi plages veldig med den nye nettbutikk-løsningen dessverre! Håper at vi skal finne ut av det snart!! Send meg gjerne en e-post til : cesilie@forsbakk.no om du ønsker å kjøpe noe, eller plages med noe!

Ha en riktig fin Pinse-Helg :)

-Cesilie-

mandag 17. mai 2010

LysBlå konvoluttkort,Jeg liker litt C&S (clean & simple) stil, "less is more" osv. Og siden Kristine ikke liker det for "dallete" hi, så ble det et enklet konvoluttkort i hennes yndlingsfarge, lys blå. Men, litt pynt må d da være, ikke sant?? 
*
Arket jeg har brukt for- og baksiden av, er fra Ladybug, og ellers er det bånd og småblomster fra butikken :) ja, også punchen da..min favoritt fra Martha Stewart ;)
*
Håper dere alle har en fin 17. Mai!!!
Hurra-klem fra
-Cesilie-

søndag 16. mai 2010

Konfirmasjonskort i rosa/lime,Jeg pleier egentlig ikke ta imot bestillinger på kort fordi jeg har egentlig ikke tid til det, men av og til når folk i den nære "sfære" spør, så klarer jeg ikke si nei ;) Flere som har det sånn? hi..
Søsteren min er tante til ei jente som konfirmeres i dag, og jeg har laget kort til henne fra "tante", foreldre og besteforeldre. Ikke så enkelt å lage kort, når man får visse kriterier å gå etter, farger ol, men jeg har da gjort et forsøk ;) Alle kortene skulle ha navn og dato på, og ikke være for søte. Dette kortet skulle være i "bordpyntefargene" altså skarp rosa, lime og sølv. Tippet at søte fargelagte motiver kanskje ikke var noe for denne jenta, så har satset på en litt mer "voksen" stil. Håper det falt i smak..men som en venninne av meg sier, det er vel mest innholdet "de" er interessert i, hihi.
*
-Ark fra Melissa Frances, bling fra Prima, metallpynt og pyntebær fra K&G, og blomster fra egen "linje". Håper å få ut på nettbutikken alle de flotte blomstene jeg har fått i det siste...bare elsker blomster :-)
Ha en flott 16.mai kveld!!
-Cesilie-

onsdag 12. mai 2010

To konvoluttkort....fra Barbro :) Tipper det blir laget en del sånne kort rundt omkring nå i disse konfirmasjonstider :) Kjekt å legge penger i, og ganske enkle å lage ;)
Til Konfirmanten er et stempel fra Kh-design, og bildet er fra herrearkene i vintageserien.

Ønsker alle en flott mini-helg ;-)
Takk for lånet
Barbro :)

søndag 9. mai 2010


Her følger noen enkle og forholdsvis lettlagde kort, tiltenkt konfirmanter.
Kort 1 - her har jeg brukt: Kraft kartong (Bazzill) ønsterark fra Prima (2 ulike), tekststempel og metallpynt fra Kort og Godt, swirlstempel fra Stempelglede (brukt langs kantene av mønsterarket), Martha Stewart punch og bregne punch.


Kort 2 - her har jeg brukt: Bazzill Kraft og en lysblå farge, mønsterark fra Papirdesign, metallpynt og pyntebær fra Kort og Godt, div. bånd og blader og en blomst fra StorytellerKort 3 - her har jeg brukt: Bazzill Kraft + en grønn, mønsterark fra Prima, tekststempler fra Stempelglede og fra Ladybug and Friends. Div. perler og Stickles glitterlim "Diamond"; langs kanter, på sommerfugler og rundt tekst. Martha Stewart punch.

Nå er det bare ei uke igjen til 17. mai - nyt dagene og kjenn/se at det våres!
Kristi Himmelfartsdag står for tur og det er langhelg i forbindelse med nasjonaldagen!

lørdag 8. mai 2010

To nye, laget med samme mønsterark - og med vintage bilder

To nye fra meg, laget med et nydelig mønsterark fra Prima - og nydelige vintage bilder fra klippeark som du også finner i nettbutikken! :)

Det øverste kortet har klistremerker: sommerfugler og "Once upon a time" tekst, fra klistremerkearket "Fairy Enchanting Stickers" - fra Crafty Secrets. Blomst fra Storyteller og div. perler.

Det nederste kortet har papirroser i ulike rosafarger (har farget to av dem med Cat's Eye), "pearl spray", perler og bånd. Jeg har sydd med symaskinen min langs kantene.

Begge kort er svertet med distress ink, vintage photo, langs kanter.
Klikk på bilder, for å forstørre dem.

Håper dere har ei god helg.

fredag 7. mai 2010

Vinneren av candyen :)Ja, da kan jeg endelig annonsere vinneren!

Jeg må bare beklage at jeg er en dag for sein med å utnevne en vinner i BloggCandyen min!

Vi driver en ganske stor sauegård, mannen min og jeg, og nå i Mai får vi mange hundre små lam i fjøsen, så derfor er jeg ikke "helt med", hehe, her jobbes det døgnet rundt og dagene går mer eller mindre i ett ;)

Men, altså vinneren er:

*
*
*
*
*
*
*
http://sjeroks.blogspot.com/

Gratulerer!! Send meg navn og adressen din, så sender jeg candyen!

Ha en riktig god helg alle sammen!!

-Cesilie-

torsdag 6. mai 2010

Varme gratulasjoner - guttekort


Nytt kort til gutt, - med fotballtema også denne gangen.

Vintage bilde fra et klippeark med guttemotiver. 
Tekststempel fra Stempelglede.
Mønsterark fra Karen Foster, samme som på forrige kort.
Div. blomster og blader (rosen i midten av blomsten er farget blå med Cat's Eye).
Svertede og rufsete kanter.

Jeg klarer liksom ikke å dy meg - jeg MÅ ofte bare ha blomster med som pynt på kortene jeg lager. 
(Selv om det er kort til gutter/menn...!)


onsdag 5. mai 2010

Gratulerer med dagen - fotballtema


Et enkelt gratulasjonskort, med fotballtema, denne gangen.
Dette kan passe både til mann og til gutt - alt etter som!
Jeg hadde gutt i tankene da jeg valgte akkurat disse blåfargene på kartongen.


Vintage bildet er fra et klippeark med herremotiver, designet for Minnehjørnet - av Gudrun Loennecken. Arket heter "Vintage Herrer, serie 4". Tekststempel fra Stempelglede.
Mønsterarket med fotballmotiv er fra Karen Foster.
Stjernene er laget ved hjelp av en plastsjablong med stjerner i ulike størrelser - fra Fiskars.
Jeg har brukt en kantpunch fra Martha Stewart, og båndet er sølvfarget med litt skimmer i. 
Du finner alt i nettbutikken! (Unntatt Fiskars sjablongen!) :)
Jeg har brukt kantskrapa mi ivrig - for et litt mer røft look på kortet.

-Hege-

tirsdag 4. mai 2010

Til konfirmanten,Barbro har laget et flott Konfirmasjons-kort, med bla det flotte arket Edle Skatter fra Papirdesign, og Til Konfirmanten stempel fra Kh-design. Som alltid har hun pyntet like flott inni som utenpå kortet. Motivet har hun funnet på nettet.
:-)
Takk for lånet Barbro!

søndag 2. mai 2010

Gavepose, vintage badedamer


Hei! Håper dere har ei fin 1.mai helg, alle sammen! 

Jeg har fått laget en enkel gavepose, med herlige, vintage badedame-motiver. Du finner disse skjønnhetene på et mønsterark fra Graphic45, i nettbutikken til Cesilie - sammen med pynten jeg ellers har brukt her.
Blomster fra Kort og Godt og Storyteller, metallpynt (satt på to av blomstene) og pyntebær fra Kort og Godt. Blonde fra Prima. Tekststempelet på baksiden er fra Stempelglede (bursdags- stempelplaten).
Det sorte arket med nydelige glitterdetaljer, er fra Doodlebug.Gaveposen måler 27,5 x 13 cm ferdig, med håndtaket. 
Utgangspunktet er en brun papirpose som måler 21,5 x 12 cm. 
Dette store vintage motivet måler ca 20 x 12 cm. 
Derfor passet det perfekt i størrelsen til å bruke på denne posen!


Baksiden.
Nok et vintage motiv med en dame poserende i badedrakt. 
Lekkert bilde, eller hva?.. ;)
Nærbilde av "badeengelen".
En slik bursdags-gavepose kan vel være fin å gi bort med en gave relatert til bading/soling/hudpleie? Dusjsåpe, bodylotion, solkrem, osv... :)

Takk for at du titter innom her!
Ha en fortsatt fin søndag!

-Hege-

Penny Black Brushstroke,Jeg har laget et kort til en eldre dame, måtte lage det litt "voksent", hehe. Jeg har en del Penny Black stempel, og er veldig fornøyd med dem.  Er dessverre ikke så flink å bruke dem, men de er jo SÅ FLOTTE! ..og så enkle å bruke da, tusjer på med LePlume tusjene (vannbaserte tusjer), sprayer på litt vann, og så har du et flott motiv! Ark fra Ladybug, blomster fra Prima.
Enkelt og greit! ;)
Ha en flott søndag!!
-Cesilie-

lørdag 1. mai 2010

2 konfirmasjonskort til gutter

Enkelt kort med superkult, tosidige ark fra Crate paper og stempel fra Whiff of Joy

Samme stempel, men papir fra Imaginisce. Tøfft, tosidig papir med musikktema. Har også tørka støv av noen gamle QK dieser og stanset ut stjerner.

Brettekort

 Papirer fra Papirdesign, og stempler fra Kort og Godt og Stempelglede. Roser, bling og pyntebær som jeg fikk fra Cesilie, er ikke sikker på produsent,men de finnes i butikken :)

Detaljbilde av rosene og blingen: I`m in love!
Klem fra Bente