onsdag 24. november 2010

Mere engler,



Hei igjen, her er nytt kort med samme stempel som i går :) Her var distress-puten litt tørrere, men allikevel synes jeg det ble fint til et litt vintage-inspirert kort. Jeg har "forelsket" meg i dette mønsterarket, Collectibles fra Grandmas attic. Den blå fargen er baksiden av det brune arket..matcher så fint, synes jeg da. Blomsten finner du her :) 
Er du i rute med julekortene?
Tenker det blir litt julekort-produksjon i helga her på gården hos meg :)

-Cesilie-

tirsdag 23. november 2010

Vintage engler,

Hvis du klikker på bildene blir de litt større :)

Endelig litt nytt fra meg :) Jeg har laget noen kort med Papirdesigns clearstamps "to engler" fra Nettbutikken. Så nydelige, og så enkelt. Disse er jo som fotostempler, ganske detaljerte, men du kan fint skippe brayeren, og bruke Distress Ink! I alle fall synes jeg det ble fint resultat med det ;) Mønsterarket er også fra Papirdesign..nydelig kolleksjon! Blomstene er fra mine løsvekts-blomster. I morgen skal jeg vise et kort med annen farge, men samme stempel :)
Ha en fin tirsdag kveld!
-Cesilie-

søndag 14. november 2010

Nok et julekort :)


Her er nok et julekort. - Det siste i rekken fra denne helgens kortproduksjon gjort for Cesilie! :)

Juleark fra Papirdesign, søtt stempelmotiv fra Nellie Snellen, tekststempel fra et stempelsett fra Kort og Godt. Båndet er ett jeg kjøpte på Nille. Motivet er fargelagt med Promarkers tusjer. Glitterdetaljer (Stickles, Star Dust) og svertede papirkanter (Cat's Eye, Creamy Brown). Søt julestjerneblomst. :)

Håper dere har en riktig god søndag og en fin-fin, koselig farsdag!
-Hege-




lørdag 13. november 2010

3 nye - julekort

Her kommer tre nye fra meg - jeg har fått holdt på med den koselige hobbyen min denne lørdagen! :D 
Jeg vet jeg la inn et nytt kort på morgenkvisten i dag, men orker ikke vente med å poste disse til i morgen. Det er så mye som skjer for tiden, likevel! Første kort er i litt nostalgisk, vintage stil. Utklippsbilde, ark fra Papirdesign, hjørnestempel fra Stempelglede og tekststempel fra et stempelsett fra Ladybug & Friends. 

Kort nummer to er noe á la samme stil - utklippsbilde også her. Juleark fra Papirdesign, tekststempel fra et stempelsett fra Kort og Godt. Div. blomster og pynt fra nettbutikken. Spellbinders dies er brukt for å ramme inn den stemplede teksten.

Det tredje julekortet har Nellie Snellen stempelmotiv, fargelagt med kritt og fiksert med fikseringsspray. Derfor er dette motivet dusere enn når man fargelegger med Promarkers. Også her er det brukt juleark fra Papirdesign. Div. blomsterpynt og bånd. Jeg brukte Spellbinders dies på og rundt motivet.

Ha en fin lørdagskveld - og fortsatt god helg! 
Ei kreativ helg ønskes dere som holder på med hobby! :)
-Hege-

Julekort

Nok et julekort laget med papir fra Papirdesign. Stempel med bord av julestjerneblomst kommer fra Stempelglede, teksten er fra Kort og Godt, det samme er metallramma rundt teksten. Nissen er fra et utklippsark. Div. blomster og pynt fra ulike produsenter - sjekk evt. nettbutikken for nærmere info.

Ha en fin lørdag!

-Hege-

torsdag 11. november 2010

Julekort i brunt og hvitt

Et julekort i brunt og hvitt.

Her har jeg brukt: Juleark fra Papirdesign. Juletreet er et utklippsbilde, fra et utklippsark. Brunt bånd med prikker fra Kort og Godt. Perler. Du finner alt det nevnte i nettbutikken! :)

Håper dere har en fin torsdagskveld!!
-Hege-

2 julekort



Her har jeg laget 2 kort med papirer fra Inkido (det røde) og....det grønne husker jeg ikke navnet på...Du finner de og all pynt i butikken :) Litt travlelt akkurat nå, skal på jobb :) Ha en flott dag alle som titter innom :)

søndag 7. november 2010

Gavepose til jul



Her er en gavepose laget til jul. 
Rufsete og svertede kanter (Cat's Eye, "Creamy Brown"). Har brukt juleark fra Papirdesign, div. utklippsbilder av engler, tekststempel fra Kort og Godt, div. blomsterpynt og stæsj (alt fra fra nettbutikken) og litt blonde, kjøpt i en lokal butikk her i Tromsø.

Har brukt en Nellie Snellen dies til håndtaket, som dere ser.

Baksiden. Blomst laget i stoff (en bordduk jeg gikk lei av og heller resirkulerer, enn å kaste den i søpla!).

Gaveposen sett fra siden.

***

God søndagskveld! :)

- Hege -


Julekort


Nok et julekort, i passe enkelt dekorert stil. Det meste brukt på dette kortet, finnes i nettbutikken! 

Juleark fra Papirdesign, stempelmotiv fra Nellie Snellen. Rufsete kanter på papiret er laget med en kantskrape. Papirkantene er svertet med Cat's Eye, "Creamy brown" og "Sky Blue" og de har også fått tilført Stickles "Diamond" glitterlim. Motivet er fargelagt med Promarker tusjer. 

~ Hege ~