torsdag 27. august 2009

To guttekort og forkjølelse,

Jammen ei stund siden siste oppdatering her :) Jeg var på gave og interiørmessa sist helg, og fikk inspirasjon, masse inntrykk ...og forkjølelse :P Det er nok ikke den beryktede influensaen, men kjedelig nok når man er tett i hodet, og energien ikke helt på topp:(

Viser derfor et par guttekort jeg laget for litt siden. Helt enkle, men så er da også tenåringsgutter noe jeg synes er vanskelige..for man kan jo ikke drysse på masse blomster og stæsj, eller??


Mønsterarkene er fra Basic Grey, liker disse til herrekort :) Stempelet på det øverste kortet kjøpte jeg nettopp fra norsk stempelblad..tøffe..(har noen få igjen i butikken ;) swirlene er noen "gamle" jeg har..og gratulerer-stemplene er fra Stempelglede. Har også pynta med glassperler, noen inni bradrammer.
Ha en flott dag :D 
-Cesilie-

5 kommentarer:

Aina sa...

Disse var jammen kjempeflotte!!!

Anonym sa...

heihei!;D
jeg synes også det er vanskelig å lage kort til gutter, spesielt fordi jeg er så glad i blomster:D! Men disse kortene var knall tøffe da!! Jeg likte kjempe godt stemplene;D! Jeg har lagt meg til som følger her jeg, du lager masse fint:D!! Legger deg også til i blogglista mi, håper det er greit..??? Ha en fortsatt super helg!!
klem ida:o)

Inger Marie sa...

Disse var utrolig stilige, ikke så lett å lage guttekort, men detta fiksa du
Ha en fin ny uke og god bedring

En hvit drøm sa...

Heisann:)
Jeg så at du lurte på hvordan jeg hadde fått til tre kolonner på bloggen min.

Her kommer oppskrifter:
http://moseplassen.com/2009/02/blogspot-tips-hvordan-lage-tre-kolonner/

Ha en fin dag!

b1te sa...

Flotte kort, enda finere "live"!
*klem*