onsdag 18. november 2009

Enkel julegodis-innpakning

En enkelt dekorert godispose til jul! :) Lett å få til å lage og ikke minst koselig å få! :)
Jeg har brukt en cellofanpose, en slik clearbag som man bruker til å oppbevare håndlagde kort i, og fylt den med twist for å gi bort til jul.

Kuttet 9 cm av dette julete mønsterarket (som du finner i Cesilies nettbutikk sammen med stemplene og Spellbinders dies'ene jeg har brukt her) og målte opp passe lengde til å passe på posen (ca. 16 cm på min clear pose), før jeg brettet papiret i to.

Svertet kantene med Vintage Photo distress ink og stiftet papiret fast på posen. Pyntet den deretter veldig enkelt, med stempelmotivene, fargelagt med ProMarkers og svampet med distress Vintage Photo.

Har brukt følgende Spellbinders dies: Classic scallop circles large og Labels six. En Cuttlebug dies er brukt til å lage hjertene.

Beklager det litt dårlige bildet - ikke så lett å ta gode bilder alltid, nå når mørketida snart er over oss og jeg ikke har et fotostudio hjemme!.. :P


Nærbilde. Close-up.


An easily made little goodie bag for Christmas.

I've used a clearbag, the ones we use for our handmade cards, and filled it with twist chocolates/toffees.

I cut a strip measuring 9 x 16 cm off the Christmas design paper, folded it double and put Vintage Photo distress ink alongside edges of the paper before I used a stapler to attach it to the clearbag.

Decorated very simple with the stamped images coloured with ProMarkers and sponged with Vintage Photo.

I have used Spellbinders Labels six and Classic scallop circles large and a Cuttlebug die for the hearts. Stamps from Ladybug and friends. You can find what you need to make such a Christmas goodie bag, in Cesilies webshop! :)

Sorry about the not-so-good photo!.. Not easy to take good pics when I don't have a good lamp or a photo studio in my home.. :P


Ha en fin ettermiddag og kveld! - Have a nice afternoon and a good evening!
- Hege -

2 kommentarer:

Stempelguri sa...

Namenam ;) Kjempekoselig gaveidè!!

Kristine sa...

Grattis med snø på bloggen. For å ta vekk den setningen, så går du ut i edit modus og går der hvor du ser alle sideelementene dine. Der trykker du på edit på den hvor snøsetningen står. Da kommer den opp i et nytt vindu. Jeg tok rett og slett å slettet hele overskriften og trykket save. Vips så er det borte fra bloggen din.
Det var litt dårlig forklart for min blogg er i engelsk modus så jeg husker ikke hva alle knappene heter hos norsk blogger;) lykke til. Og gi meg en lyd hvis det ikke funker, så skal jeg forklare bedre.
Klemmer fra Kristine