tirsdag 11. januar 2011

Klemmer :)-er hun ikke søt, denne jenta og pusen som klemmer?

Litt bleik er hun pga blitzen min, men, men ;)

Jeg ønsker med dette å sende mange klemmer til de tre som har vært design-teamet mitt: Bente, Hege og Barbro, som har bidratt med mange flotte ting her på bloggen :)

De er utrolig flinke og kreative damer, og jeg ønsker dem masse lykke til framover. Jeg kommer til å følge dem, og det håper jeg "dere" vil også, og en liten hilsen til Barbro fra meg: "-skaff deg blogg"!! :D Du må la andre få ta del i dine flotte prosjekter, ikke sant dere?

Så fra nå av vil dere bare finne mine prosjekter her inne. Jeg har valgt å prioritere tiden min til andre ting enn nettbutikken, så dermed har det ingen hensikt å ha et design-team, men her kommer nok litt inspirasjon fra meg fra tid til annen, hvis noen gidder å titte innom her av og til da :)

Ønsker dere; Bente, Hege og Barbro, og alle dere andre også, et fortsatt Godt Nytt Kreativt År!!

Klem, Cesilie :)

2 kommentarer:

Hege-Annie Simonsen sa...

Cesilie; det har vært utrolig hyggelig å jobbe for deg, i ditt design team! Jeg er jo bare bittelitt sentimental ang. dette, da det var første gang jeg ble med i et DT, da du ville ha meg med og lage noe for din nettbutikk! :) Jeg takker for tiden jeg har fått lov til å lage kort og adre papirkreasjoner for din butikk - og for tiden sammen med de andre på teamet; lykke til videre, alle sammen!! Ja, Barbro burde da absolutt ordne seg med blogg, om hun vil det!! :)

Mange klemmer, Hege

b1te sa...

Nåååhhh, så koselig med klem Cesilie! Som Hege sier,€r det første og eneste designteam jeg har vært med i, og har vært stolt over å være med i designteamet sammen med Hege og Barbro :) Men di blir ikke kvitt meg så lett, plutselig står jeg på tunet hos deg;) Har fri til uka, så ha litt kaffi i berdeskap! Klem til deg:))