fredag 26. juni 2009

Tid for bryllup,

En kollega giftet seg i Mai, og jeg lagde et enkelt kort med bilde av brudeparet som hovedpynt.

"Det enkle er ofte det beste" som de sier ;-) Og så tror jeg jo at dette er et kort som brudeparet synes er morsomt å få. Jeg fikk tatt et flott bilde i kirken (ser veldig mørkt ut her), og syntes ikke jeg kunne ha masse pynt som tok fokuset bort fra det flotte paret. Men, det måtte jo ha bryllups-"feeling" da, så jeg har brukt det flotte bryllupsarket/kartongen fra Bazzill med glinsende overflate og sommerfugl-trykk. Har også brukt scallop-rammen fra Spellbinders, som jeg festet bildet bak, og opphøyde med 3d-puter. Noen enkle blomster med litt glitterlim, og en bling i hvert hjørne er ellers den pynten som er.
*
Dette er jo en greit ting å lage hvis man har tid da..men er man med på hele festen, så rekker man jo ikke alltid å dra hjem og printe bilder og greier, hi..
Søsteren min gifter seg til høsten, og det spørs om jeg får tid å lage sånt kort da..
:o)


Innsiden er også enkelt pyntet med CloseUp bilde av brudebuketten, og hilsninger fra oss i barnehagen :O)

*
I made a card for the wedding of a co-worker in my kindergarden, and I desided to have their photo taken during the ceremony, and then make it as main decoration on the card, and also inside the card ;) I used the Spellbinder scallop frame on top of the picture, and also 3d glue under it. Then I put some flowers on, but "clean and simple" made the picture stand out the best, I think :)
*
Riktig God Helg,

Klem,

-Cesilie-

1 kommentar:

Hege-Annie Simonsen sa...

Nydelig og spesielt kort for mottagerne, siden du har med bilde. :) Flott med sånne personlige hilsener!!!! :))

Digger den Spellbinders ramma!!! :)

*sommerklem* :)