tirsdag 2. mars 2010

Bryllupskort med Whiff of Joy og Stempelglede, enkle guttekort med Pelle Politibil og bursdagskort med John Deere mønsterark!

Et bryllupskort, med magebelte. 
Jeg har brukt arket "Blooming Happiness" fra Prima sin "Flights of Fancy Collection, bord punch fra Martha Stewart, Spellbinders hjerte dies med og uten scallopkant, div. blomster fra Kort og Godt og stempler fra henholdsvis Whiff of Joy (motivene) og Stempelglede (tekstene og swirlstempelet langs kantene).
Her er også massevis av Stickles "Diamond" glitterlim; langs kanter og på blomstene.Nærbilde, magebeltet. Dette drar man altså av kortet for deretter å åpne det.Kortet med magebeltet av.Innsiden.
Her er "Willow as bride" og "Oakley as groom", fra WoJ. Lett fargelagt med ProMarkers.
Tekst fra Stempelgledes samling med bryllupstekster.
Klikk gjerne på bildet for å forstørre det og studere detaljene på motivene bedre. (Jeg glemte i farta å ta nærbilder av disse to motivene på innsiden).


Nærbilde blomsterdetalj.
Her sees noe av glitteret bedre!Jeg har brukt sorte 3D puter bak teksten og den ene dua.Baksiden.
Jeg brukte litt tid på å lage dette bryllupskortet, men ble alt i alt veldig fornøyd med det, da det var ferdig!
:)

* ** * ** *

Jeg har også laget noen helt enkle gutte-bursdagskort med Pelle Politibil mønstrede ark fra Papirdesign:


Dette kortet er til Noahs første bursdag - en gutt jeg er tante til.
Mønsterarket heter "Tut og kjør".Dette kortet er til Noahs bror, Sander, på hans 5 års dag.
Mønsterarket heter "På vakt".Dette kortet har ingen mottaker, foreløpig.
Mønsterarket brukt er "Tut og kjør" nok en gang.

* ** * ** *
Til slutt kommer også et gratulasjonskort:


Dette mønsterarket fra Creative Imaginations heter "Tractor sketch" og var en utfordring for meg, med sine John Deere tekster på, sammen med traktorskissene. 
Jeg kombinerte arket med dette søte sauestempelet fra Ladybug and Friends (Rachelle Ann Miller) som du finner i salgskategorien i nettbutikken. Her er også noen blomster og perler fra Prima, noen blomster fra Kort og Godt og noen utstansede bregner (McGill punch). Tekst fra Stempelglede. Kartongen med linjer som jeg har stemplet teksten på, er fra emballasjen på en pakke med perleswirler fra Prima. 
Kortet må vel egne seg godt å gi til noen som driver gård, eller hva?..

Ha en fin dag!
Klem, Hege
:) 

5 kommentarer:

Stempelguri sa...

WOW Hege, nydelig bryllupskort!!!! Ser at det har vært masse arbeid med dette, ja :) ..men værdt det når du ser resultatet, ikke sant ;) Søte Pelle-kort..kjekt med sånne ark som ikke trenger all verden med pynt, for de gjør så masse ut av det selv..Takker for lånet, og håper du ikke fryser feil på deg, hehe..her har vi hatt minus 23 i dag..brrr.. Klem, Cesilie

Juleskrulla sa...

Gå du hjem og vogg..... Det var et eventyrlig vakkert bryllupskort!! Jeg gir terningkast 20 :)
alldeles nydelig. Heldige er dette brudeparet, ja :)
Pelle-kortene var også kjempefine :)

Klem, Camilla :)

Hege-Annie Simonsen sa...

Ble fornøyd med bryllupskortet, ja. Kosa meg med å lage det. Er forkjølet her ennå, ja.. Grundig lei, etter rundt en måneds sammenhengende luftveisinfeksjoner og plager!..*sukk* - Hva skal man si?..

Holder fast på varme tanker for å holde den verste vinterkulda unna, vet du! :D "Bare" rundt 13 minus her nå, det var kaldere forrige uke ( minus 17 og vind onsdagsmorgenen). Jeg vil ha vår og sommer! Gleder meg over hver dag sola skinner, ser fram til påsken og framtidige skiturer når jeg kan legge bort nesespray, hostesaft, paracet, lommetørklær og diverse andre remedier.

Nattatid her nå - ha ei fortsatt fin uke! Klemmer tilbake,
Hege :)

PS: Må le litt her nå!... - Vet du hva ordet jeg skal skrive inn som ordrebekreftelse for å kunne publisere denne kommentaren, er?
- chilly - Hehe!.. Jammen morsomt!.. Jeg lager meg en kopp varm te, jeg! ;) :) Nattinatt! DS

Gry-Heidi sa...

Så fine kort! Kult med Pelle-papir:) Bryllupskortet var rett og slett rålekkert !!!

Klem, Gry-Heidi :o)

Yvonne sa...

Himmel og hav, dette er det nydeligste bryllupskort jeg noengang har sett! Rålekkert, og så masse herlige detaljer her da! Wow!
Klem