tirsdag 20. april 2010

2 nye konfirmantkort - 1 til gutt, 1 til jente


Her er to nye, forholdsvis enkle konfirmantkort. Jeg ville ikke "overlesse" med blomster, denne gangen. Det første kortet er til en guttekonfirmant. Stempelmotiv fra Whiff of Joy, blomst fra Storyteller, sommerfugler laget med en Martha Stewart punch, tekststempler fra Stempelglede og Ladybug and Friends.
Mønsterarket med tekst er fra Papirdesign, det andre er baksiden på arket "Live loud. Garage band.", fra Imaginisce. (Stjernene er laget ved hjelp av en shape template fra Fiskars).


Nærbilde av motivet, som er fargelagt med Pro Markers.Så, et konfirmantkort til jente. Også her er stempelmotivet fra Whiff of Joy. Disse stemplene er jo så skjønne! Tekststempel fra Stempelglede. Mønsterarket med tekst ("konfirmant") er fra Papirdesign, det andre vet jeg hverken navn el. produsentnavn på, dessverre! (Fant det ikke i nettbutikken akkurat nå..) Her er også brukt "blondeserviett", Spellbinders og en kantpunch fra Martha Stewart. Disse hjerte-papirblonde-serviettene er litt store og vil såvidt gå litt ut over kantene på et 15 x 15 cm kort. Men det går! :) Dette kortet måler 18 x 15 cm.Nærbilde av motivet.
Fargeleggingen har jeg gjort med Pro Markers, hvit penn og litt skimrende kritt.

Beklager det litt dårlige lyset da jeg tok bildene...!


Ha en fin dag!
-Hege-

2 kommentarer:

Kari sa...

Så nydelige kort!!!Konfirmantene blir nok glade for dem.

Helle sa...

Kjempeflotte kort !!!!
Go' helg ønskes deg fra
Helle