fredag 29. januar 2010

Morsdagskort

 
I dag kom postmannen med en liten pakke til meg, fylt med nydelige saker som jeg skal lage nye DT kort av! Tusen takk, Cesilie! :) Jeg klarte ikke ligge unna dette lekre stæsjet, som jo også er noen av nyhetene i nettbutikken. Jeg måtte bare lage et kort i kveld! :) Det ble et morsdagskort. Klikk gjerne på bildene for å studere detaljene enda bedre. 

 
Et bilde tatt med blitz. Legg merke til skinnet i pyntebærene,- noen av dem har et lag med microperler på seg. En lekker detalj, synes jeg! :)

Det kjempesøte mønsterarket er fra norske Papirdesign. Det nydelige vintagebildet er fra et ark designet av Gudrun Loennecken for Minnehjørnet AS. De lekre papirblomstene har ulike produsenter: Storyteller; "Plumera, beige", "20 mm rose, gammelrosa" og "20 mm rose, beige", Prima; "Painterly petals hydrangea", pyntebærene i gammelrosa pluss kobberpynten i blomstene og det nydelige kniplingbåndet, er fra Kort og Godt. Tekststempelet er fra Ladybug and Friends. Hjørnestempelet fra Stempelglede. Bazzill kartong.

Her ser dere innsiden, enkelt dekorert på den ene siden, hvor skrivefeltet er. Jeg valgte å ikke dekorere begge sidene inni, denne gangen. Ville først ha skrivefelt på begge sider, men det er ikke så lurt når man har mye pynt og dekor som stikker litt ut på forsiden av kortet - det gjør det vanskelig å skrive på venstre innside.

Her er kortet liggende. Vintagbildet er montert på 3D puter, som dere ser.

 
Her er baksiden, med ett av mine personlige stempler.
Ønsker alle som kikker innom her en riktig god (og kreativ) helg! :)
Klem, Hege

Velkommen i designteamet til deg, Barbro Sivertsen! :)

1 kommentar:

Stempelguri sa...

Åh, så nydelig morsdags-kort :)!! Det bilde der passet så godt med de arkene fra Papirdesign!! Ja, de pyntebærene er kjempesøte! Ha en flott helg, og takk for produksjonen!! Klem, C